Norra laskesuusatähe olümpia sattus ohtu (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarjei Bø
Tarjei Bø Foto: Markku Ulander/AP

Norra tipplaskesuusataja Tarjei Bø võitleb arstidele tundmatu haigusega, mis seab kahtluse alla tema Pyeongchangi olümpiamängudel võistlemise, vahendab NTB.

Vancouveris 4x7,5 km teatesõidus olümpiavõitjaks tulnud ning kokku kaheksakordseks maailmameistriks kroonitud Bø haigestus salapärasesse tõppe oktoobri keskel Prantsusmaal Correncon-en Cours'is toimunud treeninglaagris

«Ta jäi laagri viimastel päevadel haigeks ning pärast seda on ta olnud eemal,» sõnas Norra koondise peatreener Egil Kristiansen NTB-le.

«Tal on veidi parem, aga ta pole täiskoormusega treenima hakanud,» rääkis ta ning lisas, et sellise olukorra jätkudes läheb Bøl olümpiale jõudmisega raskeks. Ka praegu peetavast Sjusjøeni treeninglaagrist jääb norralane eemale.

Kristianseni sõnul pole arstid suutnud Bø olukorrale diagnoosi panna. «See pole küll hea vastus, aga võib-olla on probleem põskkoobastes,» pakkus Kristiansen. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles