Bottas: mul polnud aimugi, kui kõvasti Hamilton tööd teeb

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton.
Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton. Foto: HOCH ZWEI/imago/HochZwei/Scanpix

Tänavuseks hooajaks Mercedese vormel 1 võistkonda siirdunud Valtteri Bottas tunnistas, et pidas varem Lewis Hamiltoni lihtsalt andekaks sõitjaks, nüüd on ta aga aru saanud, et britt on ka äärmiselt kõva töömees.

Kui mullu said Hamilton ja Nico Rosberg läbi sama hästi nagu kass ja koer, siis tänavu on Hamiltoni ja Bottase sõprus ulatunud ka väljapoole rada. «Teadsin kogu aeg, et ta on hea sõitja, aga mul polnud aimugi, kui kõvasti ta tööd teeb. Ta näeb vaeva, veedab võistlusnädalavahetusel palju aega koos mehaanikute ja inseneridega, käib päris palju Mercedese tehases,» rääkis Bottas telekanali Motorsport.tv iganädalases saates «The Flying Lap» ehk «Kiire ring».

«Varem ei teadnud ma temast kui inimesest õigupoolest mitte midagi, nägin vaid seda, mis väljapoole paistis. Sel aastal olen teada saanud, et ta on väga tore sell – lihtsalt normaalne inimene nagu kõik teisedki. Ta on viisakas, austab teisi ega mängi mingeid mänge,» kiitis Bottas tiimikaaslast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles