Morata värav tõi Chelseale järjekordse võidu Mourinho üle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea mängijad juubeldamas, keskel võiduvärava löönud Alvaro Morata.
Chelsea mängijad juubeldamas, keskel võiduvärava löönud Alvaro Morata. Foto: John Sibley/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas alistas Londoni Chelsea kodustaadionil 1:0 Manchester Unitedi ja on nüüd kaotanud viimasest 16 koduväljakule Unitedi vastu peetud mängust vaid ühe. Tänase kohtumise ainsa värava lõi teise poolaja alguses Alvaro Morata.

Terve mängu jooksul hambutult tegutsenud United suutis Chelsea väravale tõeliselt ohtlikuks saada alles viimase kümnekonna minuti jooksul, kuid löögid lendasid sihtmärgist mööda või tegi väravasuul head tööd Thibaut Courtois. Liigatabelis jätkab United teisena, kuid liidrist Manchester Cityst jäädaks nüüd maha juba seitsme punktiga. Chelseal on Unitedist punkt vähem ja see annab neile neljanda koha, kolmas on Tottenham.

Põnevusmängu pidasid tabeli lõpus vaevlev Everton ja Watford. Kuigi Watford asus Richarlisoni ja Christian Kabasele väravatest 64. minutiks juhtima, lõi Oumar Niasse kolm minutit hiljem kodumeeskonna avavärava ning 74. minutil Dominic Calvert-Lewin viigistas. Esimesel lisaminutil määrati Evertoni kasuks penalti ja selle realiseeris Leighton Baines.

Kohtunik Grame Scott andis mängule koguni 12 (!) lisaminutit ja neist eelviimasel oli penalti kasutada ka Watfordil. Tom Cleverley saatis aga palli väravast mööda ning Everton sai hädavajaliku 3:2 võidu. Liigatabelis tõusti sellega väljalangemistsoonist hoobilt 15. kohale, Watford jätkab 9. tabelireal.

Evertoni mängijad.
Evertoni mängijad. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Liigatabeli tipp:

  1. Manchester City 31 punkti
  2. Manchester United 23 p
  3. Tottenham Hotspur 23 p
  4. Chelsea 22 p
  5. Liverpool 19 p
  6. Arsenal 19 p
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles