Eesti koondis võitis Soomes kaks kontrollmängu

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste saalihokikoondis kontrollmängudel Soomes.
Eesti meeste saalihokikoondis kontrollmängudel Soomes. Foto: Eesti Saalihoki Liit

2018. aasta 31. jaanuarist 4. veebruarini toimuvaks koduseks MM-valikturniiriks valmistuv Eesti meeste saalihokikoondis pidas nädalavahetusel Soomes kaks kontrollkohtumist ja võitis need mõlemad.

Laupäeval oldi vastamisi Soome II divisjoni klubiga Pori SS, kes alistati 10:4 (Fredy Maalt ja Tanel Kasenurm mõlemad 3+0). Pühapäeval kohtuti I divisjoni kuuluva Tikkurilan Tiikerit meeskonnaga ja võideti 4:3 (Patrik Kareliusson 2+0).

Peatreener Risto Lall oli pühapäevase mängu järel esitusega rahul: «Nädalavahetusega võib kindlasti rahule jääda, kaitse toimis hästi - viis viie vastu mängus löödi meile kahe mängu jooksul vaid kaks väravat. Rumalad karistused tuleb välja juurida ja väravavõimalused paremini realiseerida, siis on meid raske võita.»

Eesti koondis kohtub kodusel MM-valikturniiril Liechtensteini, Hollandi, Belgia, Poola ja Soomega. 2018. aasta detsembris Tšehhis, Prahas peetavale finaalturniirile pääsevad kaks paremat ja nelja Euroopa valikgrupi peale ka kaks paremat kolmanda koha omanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles