Punktirekordi visanud Porzingis: üritan olla mentaalselt rahulik

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis.
Kristaps Porzingis. Foto: Andres Kudacki/AP

Läinud ööl korvpalliliigas NBA isikliku punktirekordi visanud Läti korvpallur Kristaps Porzingis rääkis pärast supermängu, et kõik vastased üritavad tema vastu füüsiliselt mängida.

22-aastase Porzingise arvele kogunes New York Knicksi 108:101 võidumängus Indiana Pacersi üle 40 punkti ja kaheksa lauapalli. «Üritan mängida oma mängu ja olla mentaalselt rahulik,» sõnas kohtumise kangelaseks tõusnud Porzingis. Lätlane on jõudnud seejuures juba seitsmes mängus üheksast vähemalt 30 silmani.

«Ma näen peaaegu igal (mängu)õhtul erinevat kaitset,» vahendab ESPN lätlase sõnu. «Pole vahet, kelle vastu mängin, nad kõik üritavad minu vastu füüsiliselt mängida. Proovin teha õige otsuse ehk olla agressiivne ja rünnata või sööta pall kaaslastele,» lisas Porzingis.

Knicks on üheksa mänguga teeninud viis võitu ja neli kaotust ning paikneb idakonverentsis kuuendal tabelireal. Järgmises mängus minnakse vastamisi kaks kohta allpool paikneva Charlotte Hornetsiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles