Video: Irving püstitas rekordi ja jätkas Bostoni uhket seeriat

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving oli Atlanta Hawksi vastu pidurdamatus hoos.
Kyrie Irving oli Atlanta Hawksi vastu pidurdamatus hoos. Foto: Dale Zanine/USA Today Sports/Scanpix

Hooaja alustuseks kaks mängu kaotanud Boston Celtics on nüüd korvpalliliigas NBAs võitnud juba üheksa mängu jutti. Möödunud ööl alistati napilt 110:107 Atlanta Hawks. Võidu vormistamisel mängis võtmerolli 35 punkti toonud Kyrie Irving.

Atlantas peetud matš oli tasavägine kuni lõpuminutiteni. Kui mängida jäi veel 1.37, sopsas Irving kaugviske ning liider vahetus kohtumises juba 25. korda. 104:103 eduseisult Boston aga enam tagasi ei vaadanud, Irvingu keskpositsioonivise andis sisse 109:105 õhuvahe ning lõpuks vormistati võõrsil kolmepunktiline võit.

Irving lisas oma 35 punktile kolm lauapalli ja seitse resultatiivset söötu. Kokku on mängujuht esimese 11 Bostoni särgis peetud mänguga toonud juba 245 silma, mis on klubi absoluutne rekord. Nüüd on Celticsil kirjas üheksa järjestikkust võitu ning sellega hoitakse idakonverentsis esikohta.

«Riietusruumis valitsevad ootused põhinevad tegelikkusel, Me teame, mida tahame saavutada, aga see kõik algab sellest, et me ei võta ühtegi hetke iseenesestmõistetavalt ja saame aru, et peame edasi arenema,» rõhutas Irving mängu järel, et pilvedesse meeskond ei tõuse ning keskendutakse juba järgmisele mängule, milleks on lahing Los Angeles Lakersiga.

NBA tulemused:
Phoenix Suns – Brooklyn Nets 92:98
Atlanta Hawks – Boston Celtics 107:110
Miami Heat – Golden State Warriors 80:97

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles