Šotimaa jalgpallikoondislane avaldas piinliku saladuse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Cummingsi vasakut kätt kaunistab praegu vaid Sandy. Peagi tulevad sinna aga teisedki «Grease’i» tegelased.
Jason Cummingsi vasakut kätt kaunistab praegu vaid Sandy. Peagi tulevad sinna aga teisedki «Grease’i» tegelased. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Šotimaa jalgpallikoondislase, klubitasandil Nottingham Forestit esindava Jason Cummingsi keha on kaetud tätoveeringutega. «Minu tätoveeringute taga ei ole eriti mingeid erilisi sõnumeid. Välja arvatud Sandy «Grease’ist». See on tema (osutab vasakule käevarrele - toim). Ma küsisin Sandyt sellisena, nagu ta filmis oli, mitte nagu ta on praegu,» selgitas vutimees ajalehele Herald.

«Ma olen suur «Grease’i» fänn. Hiiglaslik fänn! Ausalt! See on mu lemmikfilm. Päris tõsiselt, ma võin seda sõna sõna haaval tsiteerida,» avaldas 22-aastane vutimees oma saladuse. «Ma lihtsalt vaatasin seda suureks kasvades, ma ei teagi miks. Mul on vasakul käel ka koht Danny Zuko ja Roosadele leedidele.»

Jason Cummings kavatseb järgmise värava tähistamiseks tõsta naerunäoga tätoveeringu suu ette.
Jason Cummings kavatseb järgmise värava tähistamiseks tõsta naerunäoga tätoveeringu suu ette. Foto: Andrew Milligan/PA Wire/PA Images/Scanpix

Veel üks oluline tätoveering on Cummingsil paremal käel – sinna on ta jäädvustanud koomiksitegelase Jokeri naeratuse. «Ma olin seda saades kusjuures kaine! Tegu on väravatähistusega. Ma pean nüüd hakkama väravaid lööma, et seda kasutada,» rääkis vutimees, kes esindas varasemalt Hiberniansi klubi ja lõi nende eest 114 mängus 55 väravat. «Ründajal on ju oma tähistust vaja. Ma lõin siin nii palju väravaid, et need said mul otsa. Vajasin midagi uut. Okei, see oli nali. Ma ei tea, miks ma selle endale tegin. Küll ma seda 20 aasta pärast kahetsen, aga elada tuleb hetkes.»

Jokeri-naeratust võib näha juba neljapäeval, kui Cummings teeb tõenäoliselt oma debüüdi Šotimaa koondises. Aberdeeni sõidab külla Hollandi meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles