Pijpers võttis mõtlemisaja, Pohlak ta jätkamise osas lootusrikas

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukalt nii Eesti jalgpallikoondist kui FC Florat juhendanud Arno Pijpers.
Edukalt nii Eesti jalgpallikoondist kui FC Florat juhendanud Arno Pijpers. Foto: Madis Sinivee

Tallinna FC Flora neljandat korda Eesti jalgpallimeistriks tüürinud Arno Pijpers annab mõne nädala jooksul vastuse, kas jätkab meeskonna peatreenerina või mitte.

«Meie kindel soov on, et ta tehtud tööd jätkaks. Vestlesime eelmise nädala lõpus tulevikust ja Arno ütles, et ta annab umbes kolme nädala jooksul vastuse,» sõnas FC Flora president Pelle Pohlak. «Homme läheb ta Hollandisse, kus hakkab kõigi oma isiklikku elu puudutavate küsimustega tegelema. Mul on sisimas tunne, et ta soovib ise ka meiega edasi minna – loodetavasti saab ta kodus muu kenasti korda.»

Kuna hollandlasest peatreeneri võetud mõtlemisaeg pole ülemäära pikk ja meeskond on pärast liigahooaja lõppu niikuinii samal ajal puhkusel – välja arvatud koondisega seotud mängijad -, siis hakkab klubi kõiki muid kaadreid (taustajõud, koosseis) puudutavaid küsimusi otsustama pärast Pijpersi vastust.

Küll kinnitas Pohlak, et esindusmeeskonna mängijatest on kindel Hannes Anieri klubist lahkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles