24 serviässa löönud Zopp teenis avaringis keerulise võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile avaldatud meeste tennise maailma edetabelis 178. kohale tõusnud Jürgen Zopp alustas Bratislavas toimuvat ATP Challenger turniiri võidukalt: eestlane alistas tulemusega 7:6, 4:6, 7:6 Suurbritannia esindaja Tom Farquharsoni. 

Avasetis hoidsid mõlemad tennisistid oma servigeimid ja sett kulges kiiresse lõppmängu, mille Zopp võitis 7:4, kirjutab Eesti Tennise Liit. Teise seti kolmandas geimis läks maailma edetabelis kuuendas sajas paiknev Farquharson murdega ette ja hoidis edu lõpuni.

Ka otsustavat setti alustas britt Zoppi pallingu murdmisega, kuid eestlane suutis kümnendas geimis vastu murda ja sett lõppes taas kiires lõppmängus. Seekord asus Zopp 5:1 juhtima, kuid kaotas siis neli punkti järjest. Seisul 5:5 tegi Farquharson aga topeltvea ja Zopp teenis matšpalli, mille teisel servil realiseeris.

Kaks tundi ja seitse minutit kestnud kohtumises lõi eestlane koguni 24 serviässa vastase kaheksa vastu. Zoppi esimese servi võiduprotsent oli 83 (52/63), Farquharsonil 79 (63/80). Samad näitajad teise servi puhul olid vastavalt 58 (22/38) ja 47 protsenti (15/32).

Järgmises ringis läheb Zopp vastamisi Küprose esindaja Marcos Baghdatise (ATP 105.) ja itaallase Matteo Viola (ATP 266.) vahelise kohtumise võitjaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles