Sumoliit teatas aasta parimad sportlased

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti sumotorid Varssavis noorsoo Euroopa meistrivõistlustel.
Eesti sumotorid Varssavis noorsoo Euroopa meistrivõistlustel. Foto: Eesti Sumoliit

Eesti Sumoliidu juhatus teatas 2017. aasta parimad sumotorid. Meeste arvestuses teenis auhinna Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Nikita Lopohhov, naiste arvestuses võidutses samuti EMil pronksise autasu teeninud Gea Reimund.

Parimad juuniorid olid U18 EMil hõbeda ja U16 EMil kuldmedali võitnud Mattias Säärits ning U23 EMil hõbeda ja pronksi koju toonud Pathricia Matso.

U16 EMil triumfeerinud Xsander Solobaja teenis parima meeskadeti arvestuses, naiskadeti arvestuses võidutses U18 EMi ja U16 EMi pronksmedali omanik Annika Hochstätter. U14 Euroopa meistrid Ander Järv ja Jana Deinikin krooniti vastavalt parimaks poisiks ja tüdrukuks.

Parima võistkonna arvestuses triumfeeris kadettide U16 meeskond, kes saavutas koosseisus Gregor-Naatan Soone, Romel Seemann, Xsander Solbaja, Mattias Säärits EMil teise koha. Parimaks treeneriks osutus Aimur Säärits ja parimaks kohtunikuks Toomas Braun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles