Rapla korvpallimeeskond teenis Balti liigas dramaatilise võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskond.
Rapla korvpallimeeskond. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rapla korvpallimeeskond teenis Balti liigas teise võidu, kui alistas koduväljakul Valgevene meeskonna Minski Tsmoki 65:63 (23:31).

Esimese veerandaja seitsme ja poolaja kaheksa punktiga kaotanud Rapla pääses esmakordselt juhtima (41:40) kolmanda veerandaja lõpus, kui vabaviske realiseeris Maris Ziedins.

Edasine matš kulges pigem kodumeeskonna dikteerimisel, kuid vastased suutsid kümme sekundit enne kohtumise lõppu mänguseisu viigistada 63:63. Kolm sekundit enne lõpusireeni tabas kahepunktiviske Devonte Upson.

Rapla resultatiivseim oli 17 punktiga Nolan Cressler. Upsoni arvele kogunes 13 punkti ja 11 lauapalli. Minski Tsmoki parim skooritegija oli Viktar Ausepian 14 silmaga.

Raplal on A-alagrupis kirjas kaks võitu ja üks kaotus, valgevenelased on kaotanud kõik seni peetud kolm kohtumist.

B-alagrupis maitses võidurõõmu Tartu korvpallimeeskond, kes alistas võõral väljakul Läti meeskonna Valmiera 99:68. Tartlaste resultatiivseim oli 18 punktiga Kristjan Kitsing. Kahekohalise punktisumma kogusid ka Steven Cook (17), Robin Kivi (15), Carl Engström (14), Hendrik Eelmäe (12) ja Janar Talts (10).

Tartul on turniiritabelis kaks võitu ja üks kaotus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles