Manchester United pole rahul Mourinho ostu-müügi tehnikaga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Manchester Unitedi jalgpalliklubi juhtkond selgitas Jose Mourinhole, et kui portugallane tahab meeskonda tugevdada, peab peatreener mõnest mängijast loobuma.

Läbi aegade edukaim Inglismaa jalgpalliklubi soovib enne uute mängijate soetamist kulud ja tulud nii-öelda kontrolli alla saada. Nimelt on United kulutanud Mourinho valitsemisajal mängijate ostmisel üle 300 miljoni euro ja palgatšekid on kasvanud 13,5 protsendi võrra, kirjutab BBC.

United võib loobuda vasakkaitsja Luke Shaw teenetest, kes liitus klubiga 2014. aasta suvel 30 miljoni euro eest, kuid pole käimasoleval hooajal mänginud mitte ühtegi Inglismaa meistrivõistluste kohtumist. Viimase aasta jooksul on inglane osalenud vaid neljas liigamängus.

Samuti on ebaselge kaitsva poolkaitsja Marouane Fellaini tulevik, kelle leping Punaste Kuraditega lõppeb järgmisel suvel.

Mourinho peatreeneriks oleku ajal on United loobunud 16 mängija teenetest, kuid märkimisväärne summa on teenitud vaid ääreründaja Memphis Depay (18 miljonit eurot) ja kaitsva poolkaitsja Morgan Schneiderlini (25 miljonit eurot) müügiga.

Inglismaa kõrgliigas on teisel positsioonil paiknev United kogunud 11 mänguga 23 punkti ning kaotab linnarivaal Manchester Cityle juba kaheksa silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles