Kaheksakordne tähtede mängu sangar hukkus lennuõnnetuses

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud töötamas Roy Halladay elu nõudnud õnnetuspaigas.
Politseinikud töötamas Roy Halladay elu nõudnud õnnetuspaigas. Foto: Reuters/ScanPix

Ookeanitaguse pesapalliliiga MLB ajaloos ühena vähestest söötjatest «ideaalse mängu» visanud Roy Halladay hukkus lennuõnnetuses. Endise tippsportlase juhitud Icon A5 väikelennuk kukkus alla Floridas ja keegi teine õnnetuses viga ei saanud, vahendab ESPN.

Kuigi 40-aastane Halladay ei tulnud kunagi MLB meistriks, on tema kontol kaheksa osalemist liiga tähtede mängul. Mees sai karjääris kirja ka kaks erakordset saavutust – ideaalne mäng, kus ükski vastane ei edene pesadesse ja «no hitter», kus lööjad ei saa terve mängu peale kordagi pallile pihta. MLBs mängitakse igal hooajal üle 2400 mängu, kuid liiga ajaloo peale on neid juhtunud vastavalt 23 ja ca 300 korda.

Halladay tõmbas profikarjäärile joone alla 2013. aastal ning asus tegelema seni püüdmatuks jäänud lennundushobiga. Mehele hukatuslikuks saanud Iconi kodulehel on kirjas, et Halladay abikaasa oli lennuki soetamise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles