Roos asub juhtima Kalevi noortetööd

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Roos (taamal)
Raido Roos (taamal) Foto: Toomas Tatar/Õhtuleht

TLÜ/Kalevi endine peatreener Raido Roos hakkab juhtima Tallinna Kalevi korvpalliakadeemia noormängijate individuaalse spordimeisterlikkuse programmi.

«Ega juriidiliselt midagi pole muutunud, sest Raido Roosiga oli meil tööleping olemas. Tallinna Kalev/TLÜ meeskonna omanikklubi Pirita PK on meie akadeemia liikmesklubi aastast 2013. Nüüd muutub ainult tema töö sisu,» ütles Tallinna Kalevi korvpalliakadeemia tegevjuht Eduard Beilinson.

Beilinsoni sõnul saab Roosi ülesandeks olema noorte hoidmine korvpalli juures. «Noori, kes lõpetavad noorteklassis mängimise on vaja hästi palju järele aidata, et nad meeste vahel samuti hakkaksid välja paistma. Neid, kes meil ühe jalaga on meistriliiga ukse pakust üle astunud, on küll. Meil on vaja treenerit, kes aitaks nendel noortel teha korralik samm edasi selles suunas. Raido Roos on meie arvates täpselt see mees,» ütles Beilinson.

Roos ise ütles pressiteate vahendusel, et kavatseb uuel töökohal rakendada kõiki oma kogemusi nii mängija kui treenerina. «Tean omast kogemusest, et noorteklassist meeste tasemele jõudmine võib olla keeruline ja loodan selle sujuvamaks muutmisel oma panuse anda,» kommenteeris Roos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles