Porzingis oli sunnitud Knicksi kaotusmängu pingilt vaatama (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis
Kristaps Porzingis Foto: Abbie Parr/AFP

Korvpalliliigas NBA pidi heas hoos olev lätlane Kristaps Porzingis sedapuhku pingil istuma, sest talle hakkas muret tegema vana vigastus. Nimelt on tema küünarnukis põletik, lisaks väänas ta kergelt hüppeliigest.

Hiljuti New York Knicksi särgis oma isikliku punktirekordi (40 punkti) visanud Porzingis tõdes ajakirjanikele, et küünarnukivigastus on teda korduvalt seganud ning pole võimatu, et ta peab pärast hooaja lõppu operatsioonile minema.

«Iga kord kui ma selle ära löön, läheb ta paiste, on tundlik ning ma ei saa oma kätt välja sirutada. See häirib mind veidi, aga tegelikult pole olukord nii hull. Kui hooaeg läbi saab, peaksin võib-olla midagi siiski sellega tegema. Ma ei saa lasta igal aastal end mõjutada,» vahendas lätlase sõnu ESPN.

Hüppeliigese väänas ta välja teisipäeval kohtumises Charlotte Hornetsi vastu. Siiski pole see vigastus nii suur ning lätlane loodab juba laupäeval kohtumises Sacramento Kingsiga platsile naasta.

Knicks kaotas Orlando Magicule 99:112, võitjate parim oli Nikola Vucevic 24 punktiga, Evan Fournier lisas 23 punkti. Knicksi parim oli karjääri esimese kaksikduubli teinud Tim Hardaway 26 punkti ja 11 lauapalliga.

TEISED TULEMUSED:

Indiana Pacers  - Detroit Pistons 97:114
New York Knicks - Orlando Magic 99:112
LA Lakers - Boston Celtics 96:107
Miami Heat - Phoenix Suns 126:115

 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles