Avalikustati kuupäev, millal saab tutvuda Tänaku uue masinaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi võtab siin koha sisse ka Ott Tänaku võistlusauto
Peagi võtab siin koha sisse ka Ott Tänaku võistlusauto Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC

WRC teatas, et rallisõbrad võivad esimest korda oma silmaga näha nelja rallitiimi Toyota, Citroëni, Hyundai, M-Spordi uusi võistlusautosid juba jaanuari alguses 11.-14. jaanuarini Birminghamis toimuval autosõul.

Kaks nädalat enne Monte Carlo rallit (25.-28. jaanuar) kogunevad Birminghami nii rallipiloodid, nende kaardilugejad kui tiimipealikud, et oma autosid esitleda ning hooaja eelmõtteid jagada.

Nõnda on Birminghamis kohal ka uuel hooajal Toyotasse siirduvad Ott Tänak, Martin Järveoja ning Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen. 

On teada, et Toyota Gazoo Racing teeb praegu masina kallal kõvasti tööd ning kindlasti paraneb auto vedrustus. 

Mäkinen kinnitas eelmisel kuul Postimehele, et eestlased asuvad masinat testima tõenäoliselt detsembris. «Las hooaeg lõpeb rahulikult ning Ott keskendub oma asjadele. Siis räägime ka 2018. aasta hooaja plaanidest. Laseme tal praegu veel tegutseda, aga usun, et temagi ootab uut hooaega väga,» sõnas Mäkinen.

Autoralli MM-sarjas hoiab M-Spordis sõitev Tänak praegu individuaalses arvestuses kolmandat kohta. Tiitli on kindlustanud Sebastien Ogier, teist kohta hoidev Hyundai piloot Thierry Neuville on 14 punkti kaugusel. MM-sarja viimane etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel Austraalias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles