Rapla loodab detsembri keskpaigaks uue mängija soetada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa.
Rapla korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Martin Ahven / Õhtuleht

Rapla korvpallimeeskond on hooaega alustanud soliidselt: kodustel meistrivõistlustel on teenitud neli võitu ja kaks kaotust, Balti liigas on samad numbrid vastavalt kaks ja üks. Meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa loodab soetada vähemalt ühe uue mängija.

Oktoobri keskpaigas sõnas Kuusmaa TV6-le antud intervjuus, et tal on vaja mängijat, kes sulanduks meeskonda. Mängude ja treeningute ajal on Raplas ülimalt vinge meeskonnavaim ja seda lõhkuda oleks patt.

«Kindlasti pole praegu kedagi välja valinud,» rääkis Rapla loots Postimehele pärast teisipäevast kohtumist Minski Tsmokiga. «Mängija, keda meile hooaja algul pakuti, tegi ookeani taga esimese mängu väga hea, ja see rong on sisuliselt läinud.»

Kuusmaa on viimastes matšides saanud rotatsiooni laiemaks ajada, sest treeningute ja mängudega on liitunud pikalt vigastatud olnud Kristjan Voolaid, kuid veel ühte täiendust otsitakse. «Kui suudame detsembri keskpaigaks kellegi ära tuua, on hästi,» kommenteeris Kuusmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles