TTÜ tundis esmakordselt sel hooajal Balti liigas kaotusekibedust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi korvpallimeeskonna maskott.
Tallinna Kalevi korvpallimeeskonna maskott. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Korvpalli Balti liiga B-alagrupis läksid vastamisi kaks Eesti meeskonda: Tallinna Kalev/TLÜ alistas koduväljakul TTÜ 80:72 (50:34).

Kalevi spordihallis toimunud matši suureskooriline esimene veerandaeg lõppes tulemusega 24:24. Väljakuperemehed tegid märkimisväärse vahe sisse teisel veerandajal ning puhkepausile mindi Kalevi 16-punktilises eduseisus. Külalismeeskond võitis nii kolmanda kui ka neljanda veerandaja, kuid Kalevi võidunumbrid lõpusireeni järel olid 80:72.

Võitjate resultatiivseim oli 25 punkti ja 12 lauapalliga Bamba Fall. Teda toetas 19 silma ja kuue resultatiivse sööduga Kristo Saage. TTÜ parim skooritegija oli 21 punktiga Martin Giese, 16 silma lisas Toomas Raadik.

Ühtlasi sai TTÜ kahe võidu kõrvale esimese kaotuse, Kalevil on samuti kirjas kaks võitu ja üks kaotus. Turniiritabelis paiknevad Eesti meeskonnad vastavalt neljandal ja kolmandal positsioonil.

A-alagrupi kohtumises maitses võidurõõmu Pärnu korvpallimeeskond, kes alistas koduväljakul Valgevene meeskonna Minski Tsmoki 96:77 (47:37). Sadama resultatiivseim oli 25 punktiga Mihkel Kirves. Karl Martin Kask ja Saimon Sutt viskasid vastavalt 15 ja 13 punkti.

Pärnu meeskonnal on turniiritabelis kirjas kaks võitu ja üks kaotus, Tsmoki on kaotanud kõik seni peetud neli kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles