TÜ/Eeden ja Noortekoondis/Audentes teevad naiste võrkpalli ajalugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste võrkpalli meistriliiga pallurid.
Naiste võrkpalli meistriliiga pallurid. Foto: EVF

Täna teevad Tartu Ülikool/Eeden ja Noortekoondis/Audentes ajalugu, olles esimesteks Eesti naiste võrkpalliklubideks, kelle põhiturniiri mängust otseülekanne tehakse.

Noortekoondise peatreener Peeter Vahtra kutsub kõiki võrkpallihuvilisi televiisori ette, sest naiste mäng pakub võrreldes meestega sootuks teistsuguse elamuse.

«Efektseid vahepalasid võib küll vähem olla, kuid pall püsib naistel rohkem mängus,»tõi Kaljuvee näite. «Raske öelda, kumb naiskondadest on soosik, sest ma pole Noortekoondist sel hooajal mängimas näinud. Eeden liigub tõusvas joones ning pärast esimese ringi lõppu, kui oleme kõikidega kohtunud, oskan öelda, mida meilt kevadel oodata võib.»

 Võõrustajanaiskonna Eedeni üks liidreid Elis Tenis tunnistas, et telemängu tõttu valitseb treeningutel tavapärasest meeleolukam õhkkond.

«Oleme kõvasti trenni teinud ja läheme võidu peale mängima. Senisest suuremat tähelepanu oma välimusele me kaamerate olemasolul endale pöörama ei hakka. Sportlik pool on tähtsaim, sest noored võivad üllatada ja alahinnata neid ei tohi,» kinnitas Tenis. 

Kell 18.45 algavat Salestar Liiga kohtumist kannab üle Kalev Sport.



SALESTER LIIGA TURNIIRITABEL:
1. GMP/Olympic 12 punkti, geimide suhe 12:2
2. Tartu Ülikool/Eeden 6, 6:4
3. Viljandi Metall 6, 7:4
4. Tallinna Ülikool 6, 6:4
5. Pärnu VK 3, 3:7
6. Noortekoondis/Audentes 0, 3:9
7. Võru VK 0, 2:9

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles