Fänni löönud Evrale määrati ülipikk mängukeeld ja rahatrahv

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrice Evra (keskel)
Patrice Evra (keskel) Foto: MIGUEL RIOPA/AFP

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) määras oma meeskonna toetajat jalaga löönud Patrice Evrale seitsmekuulise mängukeelu ja 10 000 euro suuruse rahatrahvi.

Nimelt teenis Marseille Olympique’i jalgpallimeeskonnas mängiv 36-aastane endine Manchester Unitedi mängumees kohtunikult punase kaardi, kuna lõi Euroopa liiga kohtumise eel Marseille mängijate ja Guimaraesi fännide vahelises rüseluses ühte fänni jalaga.

Marseille’ meeskonna president Jacques-Henri Eyraud kohtus päev pärast vahejuhtumit Evraga ja andis teada, et mängija on meeskonnast päevapealt eemaldatud. UEFA distsiplinaarkomisjon karistas prantslast seitsmekuulise mängukeeluga.

Mängukeeld puudutab vaid UEFA võistlussarju ehk järgmised kaks alagrupimängu (võõrsil Konyaspori ja kodus Salzburgi vastu) peab kogenud prantslane kindlasti vahele jätma. Teisisõnu on Evra mängud selleks aastaks Euroopa liigas mängitud, sest kui Marseille pääseb alagrupis edasi (mis tõenäoliselt juhtub), jääb Evra pealtvaatajaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles