Mercedese tiimi liikmed sattusid enne GP-etappi relvastatud röövi ohvriks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamiltoni auto
Lewis Hamiltoni auto Foto: PAULO WHITAKER/REUTERS

Kuigi Lewis Hamilton ja Mercedes kindlustasid juba eelmisel vormel 1 etapil Mehhikos MM-tiitlid, käivad sel nädalavahetusel peetavaks Brasiilia GP-etapiks hoogsad ettevalmistused. Vormeliajakirjaniku sõnul pole tiimil aga eriti hästi läinud.

BBC ajakirjaniku teatel rööviti relva ähvardusel Mercedese töötajaid, kes eile hilisõhtul rajalt lahkusid. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud. 

Selline vahejuhtum pole Ladina-Ameerikas peetud MM-etappidel aga erakordne. Möödunud aastal rööviti Mercedese töötajat relva ähvardusel Mehhiko GP-etapi eel. 

Võistkond ei öelnud, kellega oli tegu, kuid nende info kohaselt liikus töötaja lennujaamast hotelli, kui auto jäi ummikusse seisma. Kaks relvastatud kurjategijat kasutasid momendi ära ning varastasid rahakotid ja käekellad. Autojuht ja Mercedese töötaja viga ei saanud, kuid olevat juhtunust šokeeritud.

Meeskond sõnas, et võtavad GP korraldajate soovitusel kasutusele ettevaatusabinõud. Näiteks liigub terve võistkond nüüd konvois ringraja ja hotelli vahel. Tundub, et eile õhtul see siiski ei toiminud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles