Martin Reim: koosseisus tuleb palju muudatusi

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste jalgpallikoondise algkoosseisus tuleb pühapäeval Malta vastu võrreldes neljapäeval Helsingis Soome vastu peetud kohtumisega palju muudatusi, kinnitas peatreener Martin Reim mängueelsel pressikonverentsil.

«Meil oli paari päeva eest halb mäng, soovime homme paremini esineda ja teha asju väljakul õigesti. Ma ei tea täpselt, kuidas Malta uue peatreeneri käe all mängib, aga peame oma stiilile truuks jääma ja palli valdama.

Helsingis mängis kaitseliin oma mängu, aga poolkaitse ja ründajad oma mängu. Täpselt nagu Belgias mullu novembris (Eesti kaotas Brüsselis 1:8 – toim). Aasta otsa oleme suutnud olla ühtne tiim, aga nüüd läks novembris taas nii, et me ei olnud meie ise. See mulle ei meeldinud, sest olen nõus vastu võtma töö käigus tulevad eksimused, aga mitte tegematajätmised,» rääkis Reim.

«Algkoosseisus tuleb protsentuaalselt päris palju muutusi. Mõlemad mehed minu kõrval (Karl Mööl ja Madis Vihmann – toim) on homme lahingus. Nad väärivad võimalust põhikoosseisus,» lausus Reim ja vihjas, et oktoobris Gibraltarile kolm väravat löönud Joonas Tamm homme algkoosseisus ründajana ei alusta: «Mängu täpsem iseloom sõltub eelkõige platsil olevatest mängijatest ja sellest, kes tipuründajat ja ääri mängivad. Esialgu võib-olla ei ole meie süsteem täitsa see, mis Gibraltari vastu.»

Peatreener rõhutas taas, et maavõistlused on tema jaoks väärtuslik võimalus mängijate katsetamiseks. Aga: «Ma pole ütelnud, et tulemus pole tähtis. On tähtis. Aga pean andma neis mängudes uutele meestele võimaluse, sest see on ainus võimalus järgmiste koondislaste kasvatamiseks. Olen nõus nende proovimiste käigus ilmnevad tagasilöögid vastu võtma. Aga ükskõik, kes väljakul, ma tahan alati võita.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles