Tänavusel hooajal kuival olnud ründaja kutsuti Inglismaa koondisesse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominic Solanke.
Dominic Solanke. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpallikoondis läheb teisipäeval Londonis sõprusmängu raames vastamisi Brasiiliaga. Inglaste peatreener Gareth Southgate kutsus rahvuskoondisesse potentsiaalse debütandi Dominic Solanke. 

Ragnar Klavani tööandja Liverpool soetas Solanke möödunud suvel liigarivaal Londoni Chelsea hingekirjast. 20-aastane ründaja on esindanud Inglismaa noortekoondiseid, kuid A-koondises pole mängija veel mitte kordagi väljakule jooksnud.

Käimasoleval hooajal on Solanke pääsenud väljakule seitsmes Inglismaa meistrivõistluste kohtumises, kuid väravatearve on noorukil avamata. Kõikide sarjade peale kokku on Solanke pääsenud Liverpooli esindusmeeskonna särgis väljakule kümnes mängus.

Southgate kutsus lisaks Solankele koondisesse ka Bournemouthi poolkaitsja Lewis Cooki ja Norwich City väravavahi Angus Gunni. Ka nemad on potentsiaalsed debütandid.

Reedeõhtuses maavõistlusmängus leppis Inglismaa koduväljakul 0:0 viiki Saksamaaga. Matš Brasiiliaga leiab aset teisipäeval kell 22 Wembley staadionil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles