M-Sport seadis viimaseks etapiks tagasihoidliku eesmärgi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier.
Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier. Foto: Peter Cziborra/REUTERS

Järgmisel nädalal sõidetakse Austraalias autoralli maailmameistrivõistluste hooaja viimane etapp. M-Sport meeskonna pealik Malcolm Wilson märkis, et nende eesmärk on viimasel etapil saavutada poodiumikoht. 

Üks etapp enne hooaja lõppu on üldarvestuses kõik paigas: sõitjate arvestuses võidutses Sebastien Ogier, meeskondlikus M-Sport. «Eelmise etapi järel avasime mõned pudelid šampanjat, kuid head kraami on oodata pärast Austraalia rallit,» sõnas Wilson.

«Hooaeg pole veel lõppenud. Oleme kindlustanud tiitlid, kuid tahame eduka hooaja lõpetada edukalt,» lisas Wilson. «Kõik meie kolm sõitjat on sel aastal teeninud rallivõidu ja igal rallil oleme jõudnud poodiumile. Parim viis hooaja lõpetamiseks on poodiumikoht – see pole lihtne, kuid see on meie eesmärk.»

Viimasel etapil pole enam sisuliselt mitte millegi peale võidu kihutada, kuid kõik tahavad aasta edukalt lõpetada. «Võistlus on äärmiselt tugev ja kõik tahavad hooaja lõpetada tugeva tulemusega. Me ei luba standarditel langeda ja püüame pakkuda veel ühe korraliku resultaadi.»

Austraalia ralli leiab aset 16.-19. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles