Hullumeelse võidusõidu teinud Hamilton: loodetavasti näitasin kõigile, et minus on veel sisu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton pärast Brasiilia GP-d.
Lewis Hamilton pärast Brasiilia GP-d. Foto: PAULO WHITAKER/REUTERS

Vormel 1 hooaja eelviimasel etapil Brasiilias boksiteelt startinud ning neljandal positsiooni lõpetanud Lewis Hamilton (Meredes) oli pärast võidusõidu lõppu sedavõrd läbi, et ei suutnud mõnda aega oma autost välja astuda.  «See võidusõit meenutas mulle päevi kardisõidus,» ütles Hamilton võidusõidu järel.

Kvalifikatsioonis välja sõitnud ning seetõttu boksiteelt alustanud britt suutis juba avaringide järel oma positsiooni kõvasti tõsta. Viimastel ringidel jõudis ta kolmandal kohal olnud Kimi Räikkönenile möödumisulatusse, kuid tema Mercedese rehvid olid omadega läbi ning möödasõit jäi tegemata.

«Eile keerasin jama kokku ning panin end väga halba positsiooni. Olin piisavalt kiire, et võidusõit võita. Minu ainukene eesmärk oli täna end lunastada ning tiim uhkeks teha. Proovisin poodiumile jõuda, aga rehvid ei pidanud vastu. Loodetavasti näitasin kõigile, et minus on veel sisu,» ütles Hamilton, kes on endale tänavuse MM-tiitli juba kindlustanud.

«Kui proovid ideaalset tulemust, siis eksimisruumi pole. Tänane päev oli lõpuks ju positiivne, sest suutsin tõusta neljandaks. Olen selle eest väga tänulik. Pigistasin nii endast kui autost kõik välja,» jätkas Hamilton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles