Mane naasis koondise juurest Liverpooli kurva uudisega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senegali tähtmängija Sadio Mane.
Senegali tähtmängija Sadio Mane. Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskonna ääreründaja Sadio Mane vigastas reedeõhtuses Senegali ja Lõuna-Aafrika Vabariigi vahelises MM-valikmängus reielihast. 

Käimasoleval hooajal erinevate hädadega kimpus olev senegallane oli vigastusest juba paranemas, kuid järjekordne koondisepaus tõi Liverpoolile halbu uudised. Senegal pääses järgmisel suvel toimuvale finaalturniirile, kuid Mane naasis tööandja juurde vigastusega.

Novembri algul rääkis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp senegallase tervisest pigem positiivses võtmes, kuid seekord polnud tal rõõmustamiseks väga põhjust.

«Suured õnnesoovid Senegali koondisele – see on fantastiline uudis nende riigile ja mängijatele, kaasaarvatud Sadiole,» sõnas Liverpooli peatreener pressikonverentsil.

«Ilmselgelt on jälle päevakorda tulnud reielihasevigastus. Meie ülesanne on lähipäevadel seda jälgida. Peame selle ja järgmise nädala jooksul olema ettevaatlikud ja Sadio eest hoolitsema,» kommenteeris peatreener Mane olukorda.

Liverpool paikneb Inglismaa meistrivõistlustel 19 punktiga viiendal positsioonil, tabeliliider Manchester City on kogunud 12 silma rohkem. Eeloleval laupäeval läheb Liverpool vastamisi Southamptoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles