«Sa kutsud end kuningaks, kuningannaks või printsessiks?» – Knicks ja Cavaliers pidasid maha tulise mängu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enes Kanterile (paremal) ei meeldinud LeBron Jamesi käitumine.
Enes Kanterile (paremal) ei meeldinud LeBron Jamesi käitumine. Foto: Andres Kudacki/AP

Korvpalliliigas NBA pidasid ööl vastu tänast maha tulise mängu Cleveland Cavaliers ja New York Knicks. Tasavägise mängu, mille jooksul ja järel loobiti ka krõbedaid sõnu, võitis võimas viimase veerandi toel 104:101 Cavaliers.

Enne neljandat veerandaega oli Knicks mängu kontrollimas ning läks viimasele vaatusele vastu 76:61 eduseisus. Cavaliers suutis aga otsustava veerandi võita 43:25 ning kirjutas endale tabelisse hooaja seitsmenda võidu seitsme kaotuse kõrvale. Knicksil on tabelis nüüd seitse võitu ja kuus kaotust.

LeBron James viskas võitjate poolelt 23 punkti, võttis 9 lauapalli ning andis 12 korvisöötu. Knicksi parim oli 28 silma visanud ning 10 lauapalli võtnud Tim Hardaway. Kristaps Porzingis sai kirja 20 punkti ja 7 lauapalli.

Nii kohtumise ajal kui järel pakkus palju kõneainet esimesel veerandajal toimunud intsident, kus James ja Enes Kanter vahetasid krõbedaid sõnu ning läksid ninapidi kokku. Nimelt otsustas James Knicksi kollanokka Frank Ntilikinat veidi töödelda, kuid Kanterile selline käitumine ei meeldinud.

«Mind ei huvita, kas sa kutsud end kuningaks, kuningannaks või printsessiks. Sa ei saa kollanokaga sedasi tõmmelda. Kui kavatsed kellegagi tüli norida, tee seda täismehega. Mina olen enda tiimikaaslaste pärast valmis surema. Valvan alati nende seljatagust, sest pean seda meeskonda oma perekonnaks. Mitte keegi ei jama minu perekonnaga,» selgitas Kanter pärast matši, miks ta tormas mängu ajal Jamesi nina alla.

James vastas Kanteri öeldule järgmiselt: «Mina olen kuningas, minu abikaasa on kuninganna ning minu tütar on printsess. Meil kõigil kolmel on kroonid.»

TEISED MÄNGUD

  • Washington Wizards - Sacramento Kings 110:92
  • Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies 110:103
  • New Orleans Pelicans - Atlanta Hawks 106:105
  • Phoenix Suns - L. A. Lakers 93:100
  • Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 98:109
  • Portland Trail Blazers - Denver Nuggets 99:82
  • Golden State Warriors - Orlando Magic 110:100
  • L. A. Clippers - Philadelphia 76ers 105:109
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles