Liverpooli fännisait astus Klavani kaitseks välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

Liverpooli fännileht This is Anfield arutles, kas Dejan Lovren vääriks järgmises Liverpooli kohtumises Ragnar Klavani asemel põhikoosseisu kohta.

Lovren aitas üleeile Horvaatial kvalifiktseeruda MMile ning This is Anfield on pigem uskumusel, et laupäevases liigamängus Southamptoniga ennistab meeskonna peatreener Jürgen Kopp Lovreni tagasi põhikoosseisu.

Samal ajal tõdetakse, et Klavan on viimases kolmes mängus olnud soliidne ning seda näitab ka statistika – Liverpool on kolme viimase mänguga lubanud lüüa endale vaid ühe värava.

Artiklis kirjutatakse, et Lovreni panek algkoosseisu poleks Klavani suhtes aus, kuid elu ei peagi aus olema. «Ega Klavan ei ole olnud perfektne. Tema vastu võetud otsused on sel hooajal kohati ebakindlad.»

Väite tõestuseks toodi mitmeid näiteid, kuid eriti rõhutati 0:5 kaotusmängu Manchester Cityle. «Ta tahab selle mängu ilmselt unustada, täpselt nagu tema meeskonnakaaslasedki.»

Kuid artikli lõpus jõutakse järeldusele, et Klopp ei tohiks Klavanit praegusel hetkel pingile tagasi istutada. «Paberil on Lovren parem keskkaitsja kui Klavan. Kuid jalgpalli ei mängita paberil. Loeb see, milline mõju on mängijal tiimile. Joel Matip tundub Klavani kõrval enesekindlam. Nad teevad koos vähem vigu ning Liverpool on koos nendega vastupidavam. Milleks murda töötavad paari ning riskida sellega, mis juhtus mängus Tottenhamiga,» kirjutatakse artiklis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles