Ühendklubi sõlmis esimese mängijaga uue lepingu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Podholjuzin (rohelises)
Maksim Podholjuzin (rohelises) Foto: Erik Prozes / Postimees

Uuel hooajal mängib jalgpalli Eesti meistrivõistlustel FC Levadia ja FCI Tallinna ühendklubi nimega FCI Levadia. Täna teatas Levadia oma koduleheküljel, et võistkonnas jätkab keskkaitsja Maksim Podholjuzin.

Eile 25. sünnipäeva tähistanud Podholjuzin sõlmis klubiga aasta pikkuse lepingu võimalusega seda ühe hooaja võrra pikendada.

«Olen väga rõõmus, et jõudsime klubiga kokkuleppele ning sõlmisime uue lepingu. Uueks hooajaks on mul selge siht – võita FC Levadia koosseisus Eesti meistritiitel ning mängida edukalt UEFA Euroopa Liigas. Meil tuleb supermeeskond ning olen kindel, et suudame häid tulemusi saavutada,» ütles lõppenud hooajal 33 Premium liiga mängus osalenud Podholjuzin FC Levadia pressiteenistusele.

«Mul on väga hea meel, et sõlmisime Maksimiga uue lepingu ning täitsime seeläbi väga olulise koha esindusmeeskonna keskkaitses meie oma kasvandikuga. Maksim tegi väga hea hooaja ning järgmise aasta eesmärkide saavutamisel on tal kanda tähtis roll,» sõnas FC Levadia spordidirektor Sergei Pareiko.

Ühtlasi selgus täna, et võistkonnas ei jätka alates 2016. aastast FC Levadia hingekirja kuulunud keskkaitsja Luc Landry Tabi Manga, kes lõi käed Soome meistriliigas mängiva Kuopio Palloseuraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles