Võitleja Themas ennustab vastasele hävingut: plahvatus on olemas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Themas on valmis!
Themas on valmis! Foto: Number One Fight Show

Viimastel aastatel end kindlalt võitlusspordimaastikul tegijate sekka võidelnud Hendrik Themas astub juba laupäeval toimuval populaarsel Number One Fight Show'l taas ringi ning ennustab vastasele hävingut.

"Ründan järeleandmatult ning viskan iga löögi lendu tõsiste kavatsustega. Arvan, et ta neid palju ei kannata. Kasutan kõiki oma relvi, nii käe-, jala- kui põlvelööke. Vorm on suurepärane, plahvatus on olemas, oskusi lihvitud ja vaimselt tugev," kinnitab Themas päevad enne suurmatši.

Eestlase vastaseks seni 3000-pealist publikut nautinud Number One Fight Show'l on leedukas Ovidijus Jurginas. "Pikemat kasvu ning võibolla on ringis minust veidi raskem. Olen ta matše põgusalt jälginud - korralik kikkpoksija."

Themasi lühike profikarjäär on seni olnud täis magusaid võite ning võitluslikke kaotusi. Käe on mees saanud võidurõõmus ringis tõsta 12 matšis kuuel korral. Neljal korral pole vastane lõpuni vastu pidanud.

"Olen alati vormis ja valmis võitlema, see on võitleja elu. Vajan väga seda võitu ning lähen võtan selle," on Themas enesekindlust täis.

Mida arvab mees kaasmaalase Mirkko Moisari kordusmatšist Max Spodarenkoga, kes eestlase eelmisel korral nokauteeris? "Rematš on põnev, mõlemil on palju tõestada. Olen näinud igapäevaselt Mirkko tööd ja tean, et seekord pole ta eksimustele ruumi jätnud. Ta läheb matši lõpetama ja mina usun temasse," räägib Themas ning kiidab ka Number One Fight Show korraldust: "Tasemel võitlusspordiüritus. Võitlejana on au osaleda ning kaasaelajatele soovin pakkuda ilusa võidu."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles