Video: Imeline õhtu Euroliigas: Žalgirisele lisaajavõit, Baskonia lõi Reali 30 punktiga!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius.
Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius. Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Korvpalli Euroliigas peeti eile õhtul selle nädala esimesed mängud, kus muuhulgas olid võidukad ka Kaunase Žalgiris ja Baskonia.

Žalgiris mängis võõrsil Malaga Unicaja vastu viimasel veerandil maha 11-punktilise edu, kuid suutis lisaajal võtta siiski 85:83 võidu. Senise Euroliiga-hooaja ühes põnevamas kohtumises tõi Kevin Pangos võitjatele 21 ja Arturas Milaknis 13 punkti. Malagale tõi Ray McCallum 19 silma, Soome koondislase Sasu Salini arvele kogunes 6 punkti ja 6 korvisöötu.

Baskonia alistas kodus kahe Hispaania klubi duellis Madridi Real suisa 105:75. Mäng oli sisuliselt tehtud juba esimese poolajaga, mille Baskonia võitis 64:44. Rodrigue Beaubois tõi võitjatele 15 punkti, Läti koondislane Janis Timma lisas 10 punkti ja 6 lauapalli. Mitme põhimeheta mänginud Realile tõi Luka Doncic 18 silma.

Neli võitu ja kolm kaotust kogunud Žalgiris kerkis liigas jagama viiendat kohta, sama arv võite ja kaotusi on muuhulgas ka Realil. Malaga asub 3 võidu ja 4 kaotusega 11. ning Baskonia 2 võidu ja 5 kaotusega 14. kohal.

Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles