Ootamatu: Kanepit peetakse Kontaveidi vastu soosikuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihlveokontorid Unibet ja Paf peavad Kaia Kanepit matšis Anett Kontaveidiga kergeks soosikuks.
Kihlveokontorid Unibet ja Paf peavad Kaia Kanepit matšis Anett Kontaveidiga kergeks soosikuks. Foto: Yan Lerval/SIPA/Yan Lerval/SIPA/Scanpix

Eesti tenniseaastat lõpetava matšini Anett Kontaveidi (WTA 34.) ja Kaia Kanepi (WTA 100.) vahel on jäänud kuus päeva ning erinevad kihlveokontorid on avaldanud matši kohta koefitsiendid. Kerge eelis antakse kogenenumale Kanepile.

Kihlveokontorid Unibet ja Paf, mille koefitsiendid on kõigi suuremate võistluse puhul identsed (nad ei koosta neid ise, vaid ostavad samalt teenusepakkujalt), pakuvad Kanepi võidukoefitsiendiks 1,78 ja Kontaveidi omaks 2,04. Protsentidesse tõlgituna peetakse Kanepi võidušanssi 56,2% ja Kontaveidi oma seega 43,8% suuruseks.

Hoopis omapäraselt läheneb Eesti Meedia Tennis Cupi matšile Coolbeti kihlveokontor, kes pakub mõlemale tennisisti võidukoefitsiendiks 2,00, mis on tavatu praktika, sest reeglina jääb kontorite pakkumine olukorras, kus mängijate šansse peetakse võrdseks, vahemikku 1,85-1,90.

Pakkudes mõlemale koefitsienti 2,0, võtab Coolbet riski, sest kasumisse jäädakse vaid siis, kui enamik ennustajaid panustab kaotajale. Tavaliselt korrigeerivad kontorid säärase riski välistamiseks koefitsiente allapoole, et oma turvapuhvrit suurendada.

Unibeti ja Coolbeti kihlveokontorite pakkumised Kaia Kanepi - Anett Kontaveit matšile täna kell 11.55.
Unibeti ja Coolbeti kihlveokontorite pakkumised Kaia Kanepi - Anett Kontaveit matšile täna kell 11.55. Foto: Ekraanitõmmised

Teised Eestis tegutsevad kihlveokontorid - Betsafe, Olybet, Optibet - pole Kanepi - Kontaveit matši kohta hetkel koefitsiente avaldanud.

* * *

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Auhinnafond on 80 000 eurot – 50 000 võitjale ja 30 000 kaotajale. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles