Mayweather leinab lahkunud abimeest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja alati tema nurgas abiks olnud Rafael Garcia.
Floyd Mayweather ja alati tema nurgas abiks olnud Rafael Garcia. Foto: RTNEKP/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Conor McGregori alistamisega 50 võidu ja ühegi kaotuseta profipoksi ajaloo edukaimaks võitlejaks tõusnud Floyd Mayweather kaotas teisipäeval oma pikaaegse abilise. Matšidel ameeriklase tervise eest hoolitsenud Rafael Garcia lahkus siit ilmast 88-aastaselt.

«Rafael Garcia, sind jäädakse igatsema. Sa elasid oma elu täiega ning sind jäädakse mäletama su poksile antu järgi. Et su hing puhkaks valuta. Armastusega, alati ja igavesti, Mayweahter Promotionsi perekond,» kõlas poksitähe firma järelhüüe pikaaegsele sõbrale.

Mayweahter mälestas ka personaalselt meest, kes hoolitses läbi karjääri tema poksiringis saadud haavade eest: «Puhka rahus, vana isa. Armastan sind alati.»

Conor McGregori alistamisega 50 võidu ja ühegi kaotuseta profipoksi ajaloo edukaimaks võitlejaks tõusnud Floyd Mayweather kaotas oma pikaaegse abilise. Matšidel ameeriklase tervise eest hoolitsenud Rafael Garcia lahkus siit ilmast 88-aastaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles