Dimitrov põrmustas Goffini

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grigor Dimitrov.
Grigor Dimitrov. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

ATP aastalõputurniiril läksid täna vastamisi avamängus kolmes setis võidud võtnud Dgrigor Dimitrov (ATP 6.) ja David Goffin (ATP 7.). Meeste omavahelistest kohtumisest aga oodatud põnevuslahingut ei sündinud – Dimitrovi võitis vaid 73 minutiga 6:0, 6:2 ja kindlustas pääsu poolfinaalidesse.

Goffini kaotusele tasub põhjust otsida tema sidemes vasakust põlvest. Kuigi belglane ei kutsunud kordagi väljakule tohtrit, võitles ta siiski mängus ilmselgelt kui mitte päris valu, siis ebamugavusega. Põlvehädad on Goffinit vaevanud juba suvistest Prantsusmaa lahtistest saati.

Teises tänases mängus kohtuvad Dominic Thiem (ATP 4.) ning Rafael Nadali loobumise järel turniirile pääsenud Pablo Carreno Busta (ATP 10.).

Eesti suurepärane tennise-aasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa. Otsa pilet Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles