Tšehhi politsei ei suutnud tennisestaari pussitanud meest leida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: Peter Cziborra/REUTERS/Scanpix

Eelmisel aastal langes Tšehhi tennisist Petra Kvitova oma kodus noarünnaku ohvriks ning pidi seetõttu tenniseväljakutelt eemal olema viis kuud. Praeguseks pole ründajat tabatud ning politsei on uurimise lõpetanud.

2011. ja 2014. aasta Wimbledoni tenniseturniiri võitja Kvitova vajas pärast rünnakut nelja tunni pikkust operatsiooni. Rünnakus said vigastada tema vasaku käe kõõlused ja närvid.

Ründajast on teada nii palju, et tegemist oli mehega ning ta pääses tennisisti korterisse, sest teeskles töölist. Politsei on uurimisperioodil kontrollinud mitmeid vihjeid, kuid ründajat pole seni tabatud. «Kahjuks ei viinud vihjed ühegi konkreetse inimeseni, keda oleks võimalik identifitseerida kui ründajat,» ütles politsei pressiteates.

Kvitova naasis vigastuspausilt mais. Kui enne rünnakut oli ta maailma edetabelis 11. positsioonil, siis nüüd asub ta tabeli 29. real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles