Ricciardo vihjas lahkumisele: tahan olla parimas masinas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Red Bulli vormelipiloodi Daniel Ricciardo leping meeskonnaga lõppeb järgmise hooaja järel. Pärast möödunud nädalavahetusel peetud Brasiilia etappi vihjas austraallane meeskonnast lahkumisele. 

Hiljuti pikendas Red Bulliga lepingut hollandlane Max Verstappen ning väidetavalt loodab meeskond saada ka Ricciardo allkirja. Austraallane aga venitab paberimäärimisega.

«See on nendest väga kena. Nad tahavad mind ja Maxi pikaks ajaks meeskonda,» sõnas austraallane Brasiilia väljaandele Globo. «Mul pole põhjust kiirustamiseks. Austan Red Bulli, aga vajan analüüsimiseks aega. Tahan olla parimas masinas, võib-olla on selleks Red Bull.»

Ricciardo sõidab Red Bullis alates 2014. aastast, enne seda keeras austraallane Toro Rosso masina rooli. Käimasoleval hooajal on 28-aastane võidusõitja triumfeerinud ühel etapil (Aserbaidžaanis) ning hoiab üldarvestuses 200 punktiga neljandat positsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles