Tiger Woodsist möödunud Roger Federer võitis kõik alagrupimängud (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Meeste tennise aastalõputurniiril maitses järjekordselt võidurõõmu šveitslane Roger Federer, kelle võidunumbrid Horvaatia esindaja Marin Cilici vastu olid 6:7, 6:4, 6:1.

Karjääri 15. aastalõputurniiril osalev Federer võitis Boris Beckeri nimelises alagrupis kõik kolm kohtumist ja pääses puhaste paberitega poolfinaali. Nelja parema hulgas läheb šveitslane vastamisi Pete Samprase alagrupi teise koha omanikuga.

Forbesi andmetel tõusis maailma edetabelis teisel kohal paiknev Federer läbi aegade enim auhinnarahasid teeninud sportlaseks. 36-aastane Federer on karjääri jooksul taskusse pistnud 110,23 miljonit USA dollarit. Teiseks langes golfimängija Tiger Woods. 

* * *

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles