Sel aastal Eestiski mänginud tippsulgpallur hukkus traagilises massiavariis (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Erik Meijs hukkus Saksamaal autoavariis.
Sulgpallur Erik Meijs hukkus Saksamaal autoavariis. Foto: twitter

Sulgpalli maailma edetabeli 76. reket Erik Meijs hukkus eile traagilises autoavariis.

26-aastane hollandlane oli Saksamaa teel treeninglaagrisse, kui sattus A3 maanteel Ratingeni ja Höseli vahel oleval ristmikul kahe veoauto ja viie sõiduauto osalusel juhtunud avariisse.  

Meijs, kes sõitis sellel maanteel kolmel korral nädalas, mängis sulgpalli Saksamaa liigas. Ta viidi õnnetuse järel helikopteriga haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa. Lisaks sulgpallurile kaotas massiavariis elu 34-aastane mees, kriitilises seisundis on haiglas veel 65-aastane naine.

Rahvusvaheline sulgpalliliit avaldas oma kodulehel hollandlase lähedastele kaastunnet ning kirjutas, et Jamaicas toimuval alaliidu kohtumisel mälestatakse sulgpallurit minutilise leinaseisakuga.

Meijsiga on korduvalt kohtunud ka eestlane Raul Must. Muuhulgas mindi vastamisi tänavu jaanuaris Tallinnas toimunud Euroopa karikaetapil, kus Must alistas hollandlase poolfinaalis 21:12, 22:20.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles