Ott Tänak avapäeva järel: kõik on veel võimalik

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Autoralli MM-etapil Austraalias avapäeva kuuendana lõpetanud Ott Tänak ütles rallipäeva lõpus, et kavatseb kindlasti poodiumikoha eest edasi võidelda.

«Sellist algust me rallile ei oodanud. Meie stardipositsioon pole kerge, kuid Thierry (Neuville – toim) on ees head tööd teinud ning me ei saa väga palju selle üle ka kurta,» ütles Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel.

Tänak kaotas ralli avapäeval kahel korral difuusori ning seetõttu puudus tema auto tagaosal pidamine. «Aerodünaamika puudumine tegi läbimised raskemaks,» tõdes ta.

Tänak kaotab ralli liidrile Andreas Mikkelsenile seitsme katse järel 33 sekundiga. Kolmandal kohal olev Kris Meeke jääb temast 12,2 sekundi kaugusele. MM-arvestuses teisel kohal olev Neuville hoiab ka rallil teist kohta. «Vahed on väikesed ja poodium pole kaugel. Kaks väga pikka päeva on veel ees ning kui suudame endas jõudu leida ning rohkem rünnata, on kõik veel võimalik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles