Mõõna vajunud endine esireket vahetas treenerit

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerber
Angelique Kerber Foto: imago sportfotodienst/imago/Paul Zimmer

Üle viie aasta maailma TOP20 tennisisti seast välja langenud Angelique Kerber vahetas treenerit, vahendab WTA kodulehekülg.

12. septembril 2016. aastal maailma esireketiks tõusnud, seejärel jaanuaris positsiooni Serena Williamsile loovutanud, kuid siis jälle trooni üle võtnud Kerber on praeguseks langenud edetabelis 21. kohale.

Nõnda otsustas Kerber karjääris uue lehekülje päärata ning teda asub juhendama viimati britt Johanna Kontat juhendanud belglane Wim Fisette. Kerberi sõnul oli koostöö sakslase Torben Beltziga tore, kuid tal on aeg edasi liikuda. Beltz oli Kerberi treeneriks aastail 2011-2013 ning seejärel 2015. aastast.

«Sa pole olnud mitte ainult mu treener, aga ka tõeline sõber ning see ei muutu,» säutsus Kerber Twitteris. 

Kerberit võitis tänavu ka Anett Kontaveit, kui alistas Rooma tenniseturniiri teises ringis sakslanna 6:4, 6:0. Toona tunnustas Kerber Kontaveiti võidu eest ning lootis, et mõõn on vaid hetkeline. «Arvan, et vajan üht head matši, et enesekindlus tagasi saada. Ma teen palju tööd ja püüan oma liikumist ka sel kattel parandada,» lisas ta.

***

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles