Motomees Soomer sõidab tuleval hooajal kaasa terve MM-hooaga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: Václav Duška Jr.

Tänavu Superbike'ide MMi alamsarja Supersport klassis Euroopa etappide arvestuses üldvõitjaks kroonitud Hannes Soomer teeb Racedays meeskonna esisõitjana tuleval aastal kaasa terve MM-hooaja.

Soomer alustab World Supersport klassis hooaega 23. veebruaril Austraalias legendaarsel Phillip Islandi rajal toimuva etapiga..

«Mul on väga hea meel jätkata Racedays! Meil oli sel aastal suurepärane hooaeg, õppisime koos palju ning ma usun, et tähtsaim on jätkata õppimist samade inimestega. Ma soovin tänada tiimi ja kõiki toetajaid, tänu kellele see teoks on saanud. Ma tean, et koos oleme võimelised suurepärasteks tulemusteks ja ootan hooaja algust väga!» sõnab Soomer.

«Meil on väga hea meel jätkata koostööd Hannesega, liikudes edasi World Supersport täishooajale. Ta tegi sel aastal väga head tööd võisteldes ja võites väga tugevaid sõitjaid Supersport klassis. Meie eesmärk on jätkata arengut ja võtta sihiks MM arvestuse esikümme,» kommenteeris Racedays meeskonna juht Gerry Bryce. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles