Selgusid aastalõputurniiri finalistid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Eesti Tennise Liit

Tere tennisekeskuses selguvad täna aastalõputurniiri Alexela Masters võitjad. Meeste finaalis kohtuvad Vladimir Ivanov ja Morten Ritslaid, naistest on vastamisi seni võitmatud Katriin Saar ja Lissi Kubre.

Poolfinaalides läksid vastamisi Ritslaid ja Troost ning Ivanov ja Saar. Troosti ja Ritslaidi kaks ja pool tundi kestud kohtumine oli meeste turniiril seni põnevaim. Esimese seti võitis Troost 7:6(5) ja teise Ritslaid 6:2. Otsustav sett kulges punkt-punkti heitluses kuni üheksanda geimini, kus Ritslaidil õnnestus Troosti servigeim võita ja seejärel enda pallingul pääs finaali kindlustada. Teine poolfinaal oli ühepoolsem, Ivanov alistas Saare 6:3, 6:2.

Naiste konkurentsis alistas Lissi Kubre tasavägises kohtumises Sofia Chekhlystova 6:3, 7:5. Esimese seti võitnud Kubre jäi teises koguni 2:5 kaotusseisu, kuid võitis siis viis geimi järjest ja kindlustas täiseduga pääsu finaalkohtumisele. Seal on tal vastaseks samuti kaks võitu kogunud Katriin Saar, kes sai jagu Tuule Tanist 6:3, 6:3.

Naiste finaal peetakse kell 11, meeste finaal kell 13.

* * *

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles