Video: maruline Madridi derbimäng lõppes Barcelonat rahuldava tulemusega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos (valges)
Sergio Ramos (valges) Foto: PAUL HANNA/REUTERS

Jalgpalli Hispaania meistrivõistluste 12. voorus leidis aset maruline Madridi derbimäng: Wanda Metropolitano staadionil leppisid väravateta viiki Atletico ja Real. Kahtlemata rahuldab see tulemus kõige enam Barcelonat. 

Kumbki meeskond võrku sahistada ei suutnud, kuid mõlemal selleks võimalusi jagus. Ründavamaks pooleks osutus võõral väljakul mänginud Real, kes valdas palli rohkem ja tegi enam pealelööke, kuid lõpuvile järel olid tablool numbrid 0:0.

Kohtumist algkoosseisus alustanud Reali kapten Sergio Ramos teisel poolajal väljakule ei tulnud, sest kümmekond minutit enne avapoolaja lõppu tabas karistusalas teda jalaga näkku Atletico kaitsja Lucas Hernandez. Kohtunikud seda olukorda vea vääriliseks ei hinnanud.

Mõned tunnid varem maitses võidurõõmu liigatabelis liidrikohal paiknev Barcelona: võõral väljakul alistati 3:0 Leganes. Kaks väravat lõi Luis Suarez, ühe lisas Paulinho.

Barcelona on tosina mänguga kogunud 34 punkti ning edestab kolmandal ja neljandal tabelireal paiknevaid Reali ja Atleticot juba kümne silmaga. Teisel positsioonil on 27 punkti noppinud, kuid konkurentidest ühe kohtumise vähem pidanud Valencia.

Madridi derbimängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles