Fidži vastu värava löönud Anier: ei osanud ette kujutada, mis meeskonnaga tegu on

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fidži - Eesti maavõistlusmäng. Henri Anier (sinises).
Fidži - Eesti maavõistlusmäng. Henri Anier (sinises). Foto: Sander Jürjens / EJL

Eesti meeste jalgpallikoondis alistas läinud ööl maavõistlusmängus Fidži 2:0. Teises järjestikuses koondisemängus skoori teinud Henri Anier sõnul olid kõik Eesti koondislased tublid.

Eestlased haarasid Fidžis juhtohjad just Anieri tabamusest 14. minutil. Kohtumise üleminutitel vormistas lõppskoori Martin Miller. Eesti koondises debüteeris koguni viis mängijat.

«Me ei osanud ju ette kujutada, mis meeskonnaga tegu on,» rääkis Anier. «Ausalt öeldes ma eeldasin, et nad on veel suuremad, kiiremad ja tugevamad, aga saime oma mängu algul käima. Taga null ja ees õnnestus kaks ära lüüa. Tublid olime.»

Soojas ja niiskes kliimas polnud eestlastel lihtne mängida. «Ei pea liigutamagi, kui keha juba higiseks läheb,» kommenteeris Anier. «Teine poolaeg tuli õnneks natuke tuult ja hakkas sadama. Ei olnud lihtsad tingimused,» lisas ründaja.

Ühtlasi valmistas 26-aastasele koondislasele head meelt teises järjestikuses koondisemängus löödud värav ning jagas kiidusõnu ka debütantide suunas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles