Viimase kurviga poodiumile tõusnud Aron: oli ka aeg, et õnn mulle sülle kukuks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron.
Ralf Aron. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Macau vormel 3 võidusõidul kolmanda koha saanud eestlane Ralf Aron lausus ERRile, et võttis viimases kurvis konkurentide avarii järel sülle kukkunud poodiumikoha rõõmuga vastu.

19-aastane Aron alustas sõitu 13. stardikohalt ning paiknes viimase ringi alguses viiendal positsioonil, kuid Sergio Camara ja Ferdinand Habsburgi kokkupõrge järel ületas eestlane finišijoone kolmandana. Võidu sai kaheksandalt kohalt alustanud Daniel Ticktum ja teise koha saavutas McLareni tulevikulootus Lando Norris (mõlemad Suurbritannia).

«Võib öelda, et tegu oli õnnega ka, aga see ongi Macau,» vahendab Aroni sõnu ERRi spordiportaal. «Macaus juhtub alati nii, et igaüks tahab võita ja tihtipeale lõppeb see rumalate manöövritega. Sain kolmanda koha lõpuks vist kümnendikuga, aga oligi aeg, et õnn lõpuks minu sülle satuks.»

Lisaks kergitas eestlane pisut saladuseloori tulevase hooaja plaanidelt. «Üsna kindlalt saan öelda, et plaan on uuesti sõita Euroopa vormel-3 sarja ja võidule minna,» kinnitas Aron. «Pole ühelegi lepingule allkirja pannud, kuid kõikidelt tiimidelt on huvi ja tuleb lihtsalt parim otsus teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles