Palju maksab Tänaku tänavune ralliauto?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg Soome rallil.
Mads Östberg Soome rallil. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Rahakal rallisõbral on oivaline võimalus soetada endale 2017. aastaks peamise testisõitja Ott Tänaku käe järgi disainitud Ford Fiesta WRC võistlusmasin. Oma ralliauto pani hinnaga 573 000 eurot müüki Mads Östberg.

Ainsa erasõitjana MM-sarjas 2017. aasta masinal kaasa löönud Östberg võistles hooaja peale kokku kaheksal WRC-etapil. Parima tulemusena sai norrakas Hispaanias kirja viienda koha. MMi üldarvestuses pidi mees leppima alles 15. positsiooniga.

Milliseid signaale annab Östbergi auto müümine mehe järgmise aasta plaane silmas pidades? Tõenäolised on kaks varianti – Östbergist saab edaspidi M-Sporti meeskonna ametlik liige ja ta toob sinna kaasa MM-sarja ametliku kihlveopartneri Onebeti reklaamirahad või norralane tõmbub WRC-sarjast tagasi. Muidugi ei saa ka välistada et ta müüb lihtsalt vana masina maha, et tuleval hooajal täiesti tuttuue autoga erasõitja karjääri jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles