Peatreeneriametist loobunud Kullamäe: hea tunne, kui huvi üles näidatakse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eelmisel nädalal Saksamaalt naasnud ja täna Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonna treeningut külastanud Gert Kullamäe sõnul pakkus mainitud klubi talle peatreeneriametit.

Hooaega alustas sellel kohal Raido Roos, kuid kolm nädalat tagasi teatas klubi, et noor peatreener vahetati kogenud Kalle Klandorfi vastu välja. Klandorfi juhendamisel näitas meeskond häid tulemusi, kuid klubi soovis endiselt Kullamäed esitreeneriks palgata.

«Suuri lepinguid ei teinud, lihtsalt väikesed kokkulepped. Käin võistlustel ja proovime koos (Kalle Klandorfiga – toim) asja ajada,» vastas klubi juhtkonnaga vestelnud Kullamäe küsimusele, millised on tema plaanid Tallinna Kalevis ning kinnitas, et peatreenerina jätkab Klandorf. «See on väga hea tunne, kui sinu vastu huvi üles näidatakse, kuid praegu on mul erinevad asjad kokku lepitud ning ja neid murda ei saa,» lisas treener.

Varem Tartu meeskonda juhendanud Kullamäe jääb kuni detsembri keskpaigani Kalevi meeskonnale appi, seejärel läheb treener mõneks nädalaks Hispaaniasse. Tulevikuplaanidest Kullamäe ei rääkinud, kuid jätkab korvpallimaastikul figureerimist.

Saksamaal erineva nurga alt korvpallialaseid oskusi ja teadmisi omandamas käinud Kullamäe jaoks oli Roosi vallandamine üllatuskäik ega osanud seda täpsemalt kommenteerida, kuid tema sõnul on Klandorf amatöörmeeskonnaga hästi hakkama saanud.

Eesti meeskondade tegemisi pole Kullamäe sellel hooajal otsepildi vahendusel oma kohustuste tõttu välismaal väga palju jälginud. Rohkem on mees kursis Saksamaal toimuvaga. Tõelise korvpallifanaatikuna hoiab Kullamäe end siiski lainel ja vaatab mängutulemused internetist järele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles