Soome jalgpallikoondist tabas šokk

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niklas Moisander (valges)
Niklas Moisander (valges) Foto: LEHTIKUVA/REUTERS

11 päeva tagasi Eesti jalgpallikoondist võõrustanud Soomet tabas šokk: aastatel 2009-2012 Ragnar Klavaniga samas meeskonnas mänginud keskkaitsja Niklas Moisander teatas koondisekarjääri lõpetamisest. 

32-aastane Soome koondise kapten Moisander kuulus 9. novembril maavõistlusmängus Eesti vastu võõrustajate algkoosseisu ning vahetati välja pärast avapoolaega. Soomlased võitsid kohtumise 3:0.

Moisander ja Klavan mängisid koos Hollandi kõrgliigas Alkmaari meeskonnas. 2012. aastal sõlmis soomlane lepingu Amsterdami Ajaxiga ning mängis seal kolm edukat hooaega. Tänaseks on Moisander leidnud koduklubi Saksamaa kõrgliigast – soomlane kuulub Bremeni Werderi hingekirja.

«Otsus lõpetada polnud lihtne,» vahendab Soome rahvusringhääling YLE koondisesärgis 64 kohtumises osalenud ja kaks väravat löönud Moisanderi sõnumit.

«Viimase paari-kolme aasta jooksul on mind kimbutanud mitmed vigastused. Mu keha ei taastu enam nii hästi ning teiseks soovin rohkem perega aega veeta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles