Tenniseliit tunnistas Kontaveidi Kanepist paremaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäevasel tenniseliidu auhinnagalal kuulutati välja tenniseaasta parimad. Parima naistennisisti tiitili pälvis Anett Kontaveit , parimaks meestennisistiks tunnitati Jürgen Zopp ja aasta tennisehetk kuulus Kaia Kanepile, kes jõudis ilusa tagasituleku krooniks US Openil veerandfinaali.

Parimateks noortennisistideks kuulutati oma vanuseklassides poistest Oliver Ojakäär, Marten Murrand, Alexander Georg Mändma ja Siim Troost ning tüdrukutest Emma Namnieks, Anet Angelika Koskel ja Katriin Saar, kes võitis parima tennisisti tiitli nii 16 kui 18aastaste seas.

Seenioritest noppisid auhinnad Piret Ilves ja Alar Milk. Parimaks ratastoolitennisistiks on Viljar Villiste. Parima tenniseklubi tiitli sai Alo Ojassalu Tennisekool.

Kaks auhinda võitis Märten Tamla, kes tunnistati parimaks treeneriks ja tema poolt juhitav Tallink Tennisekeskus sai aasta taristu arenduse auhinna. Parimad liivaväljakud on Kadriorus.

Koguni kolm kristallist tennisepalli sai Martin Karis, kes teenis parima lastetreeneri auhinna, samuti tunnistati parimaks tennisekooliks MK Tennisekool ja regionaalse arenduse auhinna pälvis Veeriku Spordikeskus.

Aasta parima tenniseturniiri tiitleid anti välja kaks. Üks läks Viljandisse, kus korraldati Airok Open Tennis Europe noorteturniir, ja teine Tartusse, kus toimus harrastustennisistide hulgas populaarne Maitseelamused turniirisari.

***

Eesti suurepärane tenniseaasta kroonitakse 21. novembril Saku Suurhallis, kui Eesti Meedia Tennis Cup matšis kohtuvad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi. Tule ja ela harukordsele võistlusele kohapeal kaasa! Osta pilet Piletilevist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles