Citroen selgitas, miks nad ei suutnud Ogier’d enda meeskonda meelitada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA/Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA

Citroeni rallimeeskond soovis uueks hooajaks lepingu sõlmida viiekordse maailmameistri Sebastien Ogier’ga, kuid meeskond ja rallisõitja ei jõudnud omavahel kokkuleppele.

33-aastane prantslane lahkus Citroenist 2011. aastal ning lõi käed Volkswageniga. Lõppenud hooajal krooniti Ogier maailmameistriks M-Spordis. Nüüd peab Ogier otsustama, kas jätkata M-Spordis või karjäär sootuks lõpetada.

Citroeni meeskonna juhi Yves Mattoni sõnul kaotasid nad võimalused Ogier’ palkamiseks novembri keskpaigas. «Me ei suutnud teistega konkureerida. Tegime pakkumise, kuid see polnud õigel tasemel,» rääkis Matton väljaandele Autosport.

Ogier’ tulevikuplaanid selguvad eelduste kohaselt novembri lõpuks, kuid Matton loodab, et prantslane jätkab autoralli maailmameistrivõistlustel. 2018. aastal Toyota rallimeeskonnas sõitev Tänak tegi Ogier’ tuleviku kohta vihje aga lõppenud hooaja lõpugalal.

«Sebastien tegi suurepärast tööd ning tema on maailmameister ja kindlasti hetkel parim sõitja,» sõnas rahvahääletusel aasta parima sõitja auhinna teeninud Tänak. «See oleks kena, kui ta peaks järgmisel hooajal jätkama. Oleks tore Ogier enne alistada, kui ta pensionile läheb,» lisas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles